Sidor

fredag 18 augusti 2023

Så är första arbetsveckan...

 ...avklarad.

Hur den gick? Jo, tackar som frågar. 

Måndagen var som i ett stort kaos. Jag kom inte ihåg inlogget på datorn men som tur var så kom jag ihåg koden till dörrlåset! (jag hade öppning kl. 06:00. FÖRSTA dagen efter semestern, inte SÅ optimalt). Jag kom in och inget larm gick. Bara det var ju en lättnad!

Sen har ju veckan bara rusat fram. Under två dagar hade vi upptaktsträff på underbara Ulvön. 

De röda klipporna som är karaktäristiska för Ulvön. 

Underbart väder.Ulvön.

Hemfärden var betydligt lugnare och då utan bananer.

Ni som känner mej vet att jag är lite kinkig med sånt som jag inte är så bekväm med och det innefattar  bananer. Jag förklarar senare.

När vi var på väg ut till Ulvön med färjan så gungade det ordentligt. Och då menar jag riktigt ORDENTLIGT. Så pass mycket att ungefär var tredje person ombord blev sjösjuk. Det kräktes lite här och där men jag kände inte av det ett dyft. Vi satt och pratade, mina kollegor och jag om ditten och datten, skrattade och såg fram emot en trevlig upptaktsträff, när plötsligt en kvinna framför mej tog fram en banan och började äta på den! 

Min kollega som satt mitt emot mej undrade vad som hände med mej. Jag blev tyst, höll för näsan och stirrade ut genom fönstret, svarade inte på tilltal. Jag hade full fokus på att inte börja tjöjas. Min kollega tittade sig omkring och såg kvinnan med bananen. DÅ fattade hon vad som hände! Och hon VET hur mycket jag inte gillar bananer.

Så om inte bananen hade varit där så hade båtturen varit inom "kräkningsgränsen" för mej. Ja, jag HATAR hur bananer luktar. Jag kan bara inte med dem. Jag får tjöjsreflexer bara jag ser en banan. Och om de är lite mogna, så där bruna...(hulk, hulk)

Förutom bananen på båten så hade vi fantastiska trevliga dagar.

Men nu är det fredag och jag önskar dej en riktigt trevlig sådan!

Kul att du tittade in!

1 kommentar:

znogge sa...

Tänk så olika man kan tycka! Bananer är helt okej men lukten av kokt ägg tycker jag är gräslig. Tur att de smakar bättre :D

God kväll!