...som jag har är:
brukar du hitta på eget recept?
Det gör jag! Men med blandade resultat...
Igår blev jag jättesugen på Rislåda (recept finns HÄR) men hade varken sparris eller skivad rökt skinka hemma och att åka till affären, bara för dessa få ingredienser, orkade jag inte. Men jag visste att jag hade några skivor kassler i frysen. Jag gjorde en "Kajsa Varg" och "tager vad jag haver" tänkte jag...
Är det så här nya recept uppstår?
13 kommentarer:
Jag är mycket "jag tager vad jag haver" i min matlagning. Med blandat resultat...
Jadå, här testas det hejvilt i köket!
Vi gör många hittepå-rätter. Med blandat resultat. Men eftersom jag mestadels har saker jag tycker om hemma, så smakar det ofta alldeles förträffligt :-)
Sen tycker jag å andra sidan om det mesta också... :-D
Exakt så!
Men jag undrar vad som flög i den som var först med att smaka på surströmming....
Kram
Så gör jag ofta... man tager vad man haver och improviserar lite... bra matlagning.. oftast gott :-)
det sämsta är att om det blir riktigt bra så minns man inte hur man gjorde till nästa gång...
ha en fin måndag!
kram
Oooo..Jaaa här kan det allt bli en "Tjhooofadderittangryta" hihi & Gott ere oxå ♡
Ha dé/Kram
Första gången följer jag recept slaviskt men seeen....aldrig. Måste bara experimentera - med skiftande resultat :)
Blir det bra uppstår ett nytt recept.
Kraaam
så kan det nog vara hon har nog skapat många recept den där kajsa varg
Det såg gott ut. Nu kommer jag ihåg att jag brukade göra något liknande med kassler, ris, purjolök, ärter, majs och paprika. Måste leta fram det receptet. Vissa rätter glöms bort.
Kram ♥
Ofta blir de extra gott när man "tager vad man haver" när tänker du bjuda på middag då, du visar alltid massa god mat, dax att bjuda in :) hihi
Kramiz
Lät gott...testar också med nya grejer lite hopkok på vad som finns hemma😄
Det händer att jag hittar på egna recept utifrån vad som finns hemma. Men jag skriver inte upp hur jag gjorde. Så om någon här hemma skulle vilja att jag gör om det så "ups" hur gjorde jag...
Skicka en kommentar