Fredag - tacos, tänkte jag men jag var inte ett dugg sugen på den vanliga taconötfärsen.
Nä, jag var sugen på kyckling.
Då gjorde jag en Kajsa Varg, jag ögnade igenom kylen/frysen och till slut blev det;
Tacogratäng på kyckling.
Hur jag gjorde?
Ja...nu ska vi se om jag minns...
Stekte ca 500 g kyckling
Tillsatte 2 påsar tacokrydda
Pressade i en vitlök
Hällde i en Salsasåsburk (ananas)
Lät det puttra en stund.
Hällde kycklinggojset i en ugnsfast form.
Strödde på riven ost.
Blandade cream frash och Philadelphia (hade köpt fel så det blev örter/vitlök)
Kladdade ut cream frachblandningen över kycklinggojset och strödde ännu mer riven ost över.
Serverade en grönsallad med gurka och majs och tacochips.
Det blev supergott!
Kajsa Varg hon kunde hon...
11 kommentarer:
Jag tror att du är släkt, i rakt nedstigande led, med Kajsa Varg. Det där både låter och ser supersmarrigt ut!
Kram
Nämen, så gott det låter. Härligt att titta i kylen/frysen och fixa till maten!
Hihi Så brukar jag göra min "Tjifadderittangryta" men...FRåga min Inte hur jag gjort eller har i ;)
Det där ser & låter riktigt gottit ut/Kram
Det lät verkligen supergott!
Duktigt hoprört :-)
Det lät väldigt gott :)
Jag brukar göra något liknande och kan bara bekräfta att det är supergott!
Kram
Det låter gott och ser gott ut.
Mästerkocken nästa ;)
Kram ♥
Mmm, smaskigt!
Va gott det lät.
Måste provas !!
Ha en fin helg.
Kram Helene.
Och jag snor receptet direkt!! Är också ganska trött på vanlig taco, så det här blir perfekt. Dessutom bra bjudmat tycker jag...
Kram kram
Hur trött blir man inte...kommentaren försvann som en fis i rymden...Jo, jag skrev, och skriver igen, jag snor receptet direkt!! Jag har liksom tröttnat på vanlig taco, så det här blir perfekt, och bra bjudmat dessutom.
Kram kram
Skicka en kommentar