Sidor

tisdag 1 april 2014

Ikea kommer närmare ossUnder 2015 kommer vi äntligen få ett Ikea närmare oss. Närmare bestämt endast 10 mil bort. (Umeå)
Just nu har vi 20 mil, enkel resa. (Sundsvall) Det är liksom inte så att man bara får för sig att ta en liten tripp dit, det är en heldag som man får avsätta.

Men inte nog med det; nu i.o.m färdigställandet av Ikea så har man beslutat att ta bort alla rondeller mellan Ö-vik och Umeå och räta ut snäva kurvor så när allt är klart kommer avståndet endast bli 6 mil!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

NÄÄÄÄÄÄÄ!
APRIL, APRIL, DIN DUMMA SILL!!!!

(Jo, att Ikea kommer till Umeå är sant men inte det där med rondellerna och kurvorna...)

14 kommentarer:

znogge sa...

Puh! Så mycket kan ni väl ändå inte köra i cirklar ;-) Grattis till IKEA. Vi har vårt runt hörnet så det är liksom vardagsmat. Intet man reflekterar över. Dessutom nästan bara raksträcka dit ;-)

Kram

moi sa...

Jag tror att du lurar oss i alla fall.
Det blir inget IKEA men heller inga rondeller i framtiden ;)

Kram

Anonym sa...

April April ja ...hihi
/Kram

Ama de casa sa...

Haha!

Vi har "bara" 6 mil till IKEA nu, så här måste dom ha rätat ut alla kurvor och tagit bort rondeller. Fast i ärlighetens namn märks det inte... :-)

Decdia sa...

Skönt att ni får det närmre!
Jag är ju lite bortskämd, allt förutom en lite större mataffär ligger typ 5 minuters bilfärd hemifrån... Nu har till och med Ö&B öppnat så att vi slipper åka till andra änden av stan för lite rengöringsmedel. :)

Rigmor sa...

Grattis till Ikea, och det där med rondellerna vore väl inte så dumt heller...tänk så fort det skulle gå att komma dit då!!
Här var det så dumt aprilskämt i morgontidningen så det är inte ens värt att nämna...Eller jo, det gör jag ändå. Vi har ju ett numera rikskänt vattentorn (Svampen kallad) i den stora staden, som försörjer större delarna utav kommunen med dricksvatten (dock inte oss, vi har eget)och nu är det på första sidan en ritning på att nu ska det byggas fem små istället, eftersom det stora läckte avloppsvatten för en tid sen, och alla kommunens invånare fick koka sitt vatten...Jo, eller hur??
Ha en skön fortsättning på dagen!!
Kram kram

Herr Nilssons Fru sa...

De vore ju kanon om ditt skämt varit sant :) men grattis till IKEA på närmare håll, jag har 6,5 mil jag.
Kramiz

Carina Sjölund sa...

Hahaha mig lurade du inte :)
Men visst är det bra att Ikea kommer så nära till.
Kramen♥

Hörni sa...

Hahaha, nä klart de inte tar bort rondellerna, men OM de gjorde skulle ni säkert tjäna 18 mil på det. :)

mariaikos sa...

Vad kul att få IKEA så nära.
Haha...vore toppen om det gick att räta ut vägen också ;)
Vi har närmaste IKEA i Haparanda, 26 mil dit.
Kram ♥

soffie sa...

kulk att ni får IKEA nmärmare er, haha din buse där å försöka lura oss så där:)
kramen vi har IKEA här i Karlstad jättebra tycker jag:)

Freja sa...

Ähh, rondeller gör ju att trafiken flyter bättre, dem vill jag inte ta bort! Men ett IKEA lite närmre skulle jag gärna ha...

MARIA I KOS sa...

Svar: Ja vi har fått en lägenhet i stan i Gällivare. Vi sålde ju vårat hus för 1 1/2 är sen och bytte med husköparna, vi tog deras lägenhet.
Men målet med husförsäljningen var att flytta till Gällivare. Vi har sökt på en massa lägenheter sen dess och äntligen fått en passande. En fyrarummare. Känns toppen.
Jag skrev om det i inlägget 27 mars om du vill läsa :)
Kram ♥

Helene sa...

KUL MED IKEA = ))

Kram Helene.