Sidor

torsdag 2 juli 2009

En riktig "jobbig djävul"...
I dag har jag varit en riktig "jobbig djävul"!
Det började med att jag vaknade och fick en inlevelse att rensa upp bland tidningar och mjölkpaket o.dy. Åkte med bilen fullknökad till källsorteringen (gud vad man känner sig duktig när man har rensat upp, sorterat & slängt var sak i sin egen container, bra för både miljön & samvetet, mest för samvetet tror jag)
När jag tittade in på toan så fick jag bara lov att städa den (mest för miljön tror jag!) och sedan hallen, sedan köket, sedan kontoret, sedan tog jag trapporna...(grattis syster; du visste att jag inte kunde "göra ingenting" i fem långa veckor...) Kanske skulle det vara på sin plats att byta gardiner i köket också...jodå, så fick det bli; strykning i 30 graders värme och gardinerna var på plats!
Har tagit fram en bok som har legat och samlat damm ett tag. Den fick mej att vara still ett par timmar. (i horisontell-läge) Den sträckläste jag och har nu bara ett par kapitel kvar som jag tror jag ska spara till ikväll...Ni som undrar hur mina fötter såg ut i gårkväll (var på tjejmiddag) så kan jag tala om att de inte blev så runda...men det var en otrolig trevlig kväll. Mycket prat, skratt och lite flams (som bara tjejer kan) och framför allt OTROLIGT god mat!
Tack mina hundvänner för att ni finns!

(på allmän begäran så undviker jag att sätta ut mina sommarfötter i dag...)

3 kommentarer:

Camilla sa...

Jag vet, jag vet ALLT.

LO sa...

Du kanske tror att du är den ende som har varit duktig i dag. Jag

LO sa...

Här kommmer fortsättningen..... Jag har haft besök av kennnelkonsulenten, gett valparna mat beslutat om jag ska sittta i solen eller i skuggan samt försett min kära granne med vin när hon kom hemfrån jobbet. Det kallar jag för att arbeta. Där emellan ska jag ta emot telefonsamtal från goda vänner som vill prata om diverse saker, som att tacka för en trevlig kväll, eller för att kolla vilken tid det är lämpligt att fotografera valparna. Det kan väl inte finnas många som vill göra det före kl. 11 på förmiddagen, förutom Sus P d.v.s.