Sidor

torsdag 16 juli 2009

Mogna gubbar...



Det är väl ganska underligt med gubbar ändå...man kan inte leva med dem och man kan inte leva utan dem...

Just nu är jag "gräsänka" en vecka!!! Det är inte fy skam ska jag be att få tala om. "Gubben" är i Junsele på fotbollsläger. Jag kan göra precis som jag vill här hemma (och som om jag inte gör det annars???!!!)

Imorse när jag vaknade så regnade det en aning men det är det bästa vädret att vara ute och gå i; inga andra som får för sig att gå ut och promenera i ett regnväder, ja, utom jag då förstås..Tänkte bara ta mej en liten tur på 4 km (ha, syrran och den turen kallar du lång!) Men när jag väl hade fått upp farten så gick det inte att stanna...var ute i två timmar på en koppelpromenad (som jag för övrigt börjar uppskatta mer och mer) med mina älskade "små" hundar!

Väl hemma så hade regnet avtagit och solen den gassade som aldrig förr. Då fick jag för mej att rensa i mitt "gigantiska" jordgubbsland (flyttade några plantor i vårast så nu har jag hela 8 st. plantor!!!)Det gick ganska fort ska jag i ärlighetens namn säga... Men så såg jag en mogen gubbe!!! Den åkte snabbt in i munnen....ÅHHHH, vad gott med solvarm, mogen jordgubbe!!!! Då känns det riktigt att det är sommar...det är nog bara härligt med "mogna gubbar" ändå...när jag tänker efter...

3 kommentarer:

Douglas Söderlind sa...

funderar på att komma och smaka på dina Gubbar dpm såg fina ut.

Camilla sa...

Ja, Christer är fin.

♥ Carina ♥ sa...

Jag tänkte på Camillas ryck att promenera!!...undrar om hon har sett en leende joggare??
Kram och trevlig helg!