tisdag 30 juni 2009

"Gräset är alltid grönare på andra sidan..."


Idag har jag minsann inte legat på latsidan ska jag få be att få tala om!!! Efter en rask promenad i morse med hundarna ( på 45 min. och som höll på att ta knäcken på mej; puh vad det var varmt!!!) så tog jag och startade gräsklipparen och drog en repa på gräsmattan...oj, oj, oj vad mycket gräs det var!!! Kan tala om att gräset INTE är grönare hos grannen, bara högre!!! Vi har nog den tätaste och grönaste gräsmattan i hela kvarteret! Ni skulle ha sett gräsmattan i vårast: det var nog ingen som trodde att den överhuvud taget skulle kunna ta sig det minsta; om ni tänker er en grishage...(ja, det är rätt, alldelens lerigt och uppriven) med djupa vattenpölar och tänk er då att sju barn plus tre hundar var där och sprang...Sanningen är den att ett tag så fick jag "stänga av" baksidan så den skulle få torka till.

Det lyckades igen!!!! Det är samma sak vart enda år; kommer den att ta sig i år igen, eller är det dags att så en ny? (Det finns ju faktiskt gräsmatta på rulle!) Skulle det finnas ett pris om kvarterets tätaste gräsmatta så vinner vi med hästlängder! (dock måste den granskas efter midsommar...)

På eftermiddagen så har jag intagit horisontell-läge, som sig bör när solen skiner!!! Skådat mina påmålade tånaglar! (har dekorerat dem med en liten vit blomma)

Det blev riktigt bra om jag får säga det själv! Gräsklippningen!

5 kommentarer:

Douglas Söderlind sa...

Oj va du har varit duktig(släktdrag)

Camilla sa...

Jag förstod att du menade gräsklippningen för tånaglarna blev ju så där....
Skoja bara dom blev jätte fina.

Carina sa...

Före-efterbilder på fötterna, kul. Spännande att se hur dom ser ut i morgon. Dom kanske är runda!? (rund under fötterna, hi hi)

LO sa...

Nu måste jag kunna kommentera!!!!!
LO

LO sa...

Jaaaa, det lyckades. Men jag hoppas att du skriver om roligare saker än gräsklippning och tå-naglar.