måndag 29 juni 2009

"På sjunde dagen skådade hon sitt verk..."
Idag har det varit fullt upp av att inte göra någonting, igen!!!
Har legat horisontellt och bara skådat mina verk; nymålade tå naglar och mina fina blommor! Fast jag tror nog att jag måste få berätta att jag/vi har nog slagit ett nytt rekord i dag!!! Som ni vet så är jag inte ett dugg förtjust i att gå på stan, absolut inte när solen skiner. Men nu hade jag lovat min dotter att skjutsa henne till stan och det skulle bara bli en kort stund. Klockan 10.00 stod vi utanför Gallerian i startpossition och startskottet gick; in på HM, köpte det vi skulle och snabbt ut igen! Stopptiden blev 20 min!!!!!! Ändå så köpte min dotter 2 par shorts, en bikini, flipp-flopp skor, lite andra smått-och-gott-grejer. Hon hann även att prova kläderna, tro det eller ej! Jag kom inte heller ut tomhänt! Hade t.o.m tid över att köpa hundmat.


Rekord är till för att slås! Undrar hur snabb jag är nästa gång jag åker till stan (och det lär nog dröja ett bra tag...)

3 kommentarer:

Carina sa...

Det var det värsta. Hur är det möjligt??? För mig tar det 20 min. att gå runt 1/4 av affären.

Camilla sa...

Jag kan en gåta.
Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?
Jo, det är JAG som är inne på en kläd affär.
(alltid hittar jag ett ställ och den måste jag kolla, och ett till, den måste jag kolla, och ett till och ett till och ett till osv.)
Jag hoppas du har förstått!!
Men som sagt...vi kompletterar varandra.

Camilla sa...

Att ni har varmare än vi ska jag för dig berätta varför, min syster.
Ni har inget hav ,som det blåser i från.
Det har vi.
Och eftersom vi bor så nära vattnet, och vattnet är kallt, och det blåser, så kyler vattnet luften och det blir luften lite kallare
Jag hoppas du har förstått!!