tisdag 22 september 2015

Vi överkonsumerar kött...

...så därför har man gått ut med att vi ska äta mer av larver, gräshoppor och maskar som ska ersätta vår stora proteinkälla.
Men jag kan komma med ett till förslag;



Kan man inte äta friterade, grillade, ugnsrostade eller varför inte, panerade fästingar? För dessa finns det ett visst överflöd av och jag misstänker att INGEN kommer att misstycka.

6 kommentarer:

Mickis sa...

Bränna dem är jag med på men ära dem nääääää

Jag sa för ett tag sedan... Varför finns de ens dessa äckliga djur Fästingen gör ju INGEN nytta... Alla höll med utom sonen... Han sa de är BRA för de biter djur, o ger dem olika antikroppar o sen äter vi kött från det djuret och får i oss av dessa antikroppar och det är BRA gör oss..
Hmmmm jag är skeptisk ;-)


Ha en fin dag!
Kram ❤️

fialia sa...

Blä!!!!! hehehe Men ngn annan får gärna äta upp dom.
ha de Fia

Ama de casa sa...

Jodå. När det kommer till själva "äta-delen", då tror jag att ALLA misstycker.
:-)

moi sa...

Efter att ha lagt till mördarsniglar på din meny överväger jag härmed att bli vegetarian :)
Kram

Bosse Lidén sa...

Vilka kanonidéer du har Susanne. :) Då kan det bli "FÄST" både vardag och helg.

Krönikören sa...

Ni i Norrland kanske skulle tycka det är gott. Det är väl ni som käkar blodpalt va? ;)

Nä, det finns annat som jag hellre äter. Hos mig serveras ett green meal just ni. Ett very illgreen meal.

Kram