torsdag 26 april 2012

Torsdag...

...och jag har ledig dag!
Just nu sitter jag, efter en långpromenad i skogen, med en stor, rykande varm, nybryggt kaffe, i hundrummet/datarummet eftersom det är där den förbaskade stationära datorn står och jag har FORTFARANDE inte någon laptop och njuter av stillheten och doften av blöta, nöjda, trötta hundar runt mina fötter. (Disco vill  ligga framför ytterdörren i hallen så han kom inte med på bilden)
Jo, doften! Jag gillar verkligen doften av blöta hundar! Det doftar...ja, gott & mysigt på något vis.Det var ett tag sedan vi gick i skogen men idag blev jag så sugen att gå där. 
Regnet öste ner men det är då det är som skönast att vandra i skogen. Men när vi kom fram så var det inte barmark som jag föreställt mej utan massor med snö. Så vi plumsade & plumsade i över en timme så du må tro att vi är nöjda nu!
Beach 2012: here we come!


17 kommentarer:

Marie sa...

Man blir lurad av att det nästan inte är någon snö, men när man kommer in i skogen så ligger den likt förbaskat kvar där.
Jag kan fortfarande inte gå min "riktiga" promenadväg pga av snö, men efter allt regnande idag så kanske den försvinner också!
Njut av din lediga dag:)
Kram♥

Quila o Ronja sa...

Måste hålla med, det luktar "mysigt" om blöta hundar. Så härligt med nöjda vovvar. Vi ska ut i skogen nu. Blött, blött, blött!!!
Ha en skön ledig dag!
Kram

ansepanse sa...

jag tycker också om blöt-vovve-lukt och inte behöver jag vänta alltför länge på den doften eftersom det ösregnar här också, fast någon snö har vi inte haft på längen som tur är
kramar

fialia sa...

Men fy har ni snö?????
Blöta hundar doften, nja, har visserligen haft hund hela mitt liv utom de senaste åren men har inte vant mig vid den "doften" hehehe
ha de Fia

Ama de casa sa...

Nja.. Det där med doft i kombination med "blöt hund" vet jag inte riktigt om jag håller med om... ;-)

Ama de casa sa...

Men duktiga var ni :-)

Sus sa...

Här har regnet också öst ner hele dan. men nån snö syns ej längre till :D !

Kraaam

Milla sa...

En härligt uppfriskande dag ser jag och det är väl tur att smaken som baken är delad för den där goa blöta hundluktendu med kärlek beskriver den blir jag gärna utan, hihihi. Mys och ha det gott i värmen. Kram

mariaikos sa...

Jag gillar inte lukten av blöt hund . Ludde gillar inte att bli blöt så det fungerar bra hos oss ;)
Härlig bild !
Kram ♥

Carina Sjölund sa...

Att promenera i skog och mark nu, är inte så kul. Jisses vad blött det är :)
Fina bild!
Kramen♥

soffie sa...

å va trist med detta skitväder hos mej har det spöregnat men nu på kvällen kom solen fram men det blåser kallt:( kramen

Znogge sa...

Våra hundar luktar inte illa när de är blöta. Men de luktar inte speciellt mycket alls. En del raser tycker jag luktar så mycket hund att det blir för bra.

Så gott de har det där tillsammans!

Kram

♥ Carina ♥ sa...

Jag håller med dig i mycket, nåja... åtminstone om surströmming ;), men blöta hundar... nä dom luktar usch fy bläää!!
Kram

Diana sa...

Det måste vara skillnad på raserna för min våta cocker luktade typ unken skunk. :)

Mickis sa...

Det är jätteskönt att promenera i regnet OM man inte har något inplanerat efter... MEN doften av blöt hund är jag gärna utan...


Ha en fin kväll!
Kram

cecce sa...

Måste vara mysigt att bo så nära skogen. Jag får nöja mig med havet:-) Inte fel det heller iof. Men skogen kan jag sakna ibland.

Kramar

Camilla sa...

Nä...inte skogen. Där går man ju alltid vilse ;)
Kram!